frendeites

The alternative housing Lara Calder transplant prototype is in the undeveloped areas on blank walls and blind. Another way to densify the city.

Designed by the Chinese design studio FCJZ Workshop for Design Biennial in Korea Gwamgju, this pavilion to the translucent skin is made of transparent PVC coated with a bamboo veneer finish. Simple and rich at once.

In the west of Paris, in Saint-Cloud, the Leisure Centre and Gym imagined by KOZ chooses extravagance. Pixelated facade, inside acidic, an explosion of colors in an austere environment.

The turning of a Parisian street, this surprising wooden door unifies ground floor and first floor. Both door and window balconies, it gets thick and integrates multiple functions.
Show more
Logo-ML SiteADC

of architecture in newsstands

D'A
 

MAGAZINE pop-up display

Heart stroke !