frendeites



In San Francisco, the agency Jensen Architects has transformed the existing house, incorporating a spacious lobby and transparent. Between window and vestibule.















On this project, Jensen Architects says:

"An existing hillside home is Transformed with the addition of a re-imagined contemporary front porch. Floating concrete steps lead to the cantilevered cast-in-place concrete porch, qui hovers Above a new waterfall and tiled Reflecting Pool. The pool, lined with artisan ceramic tile in shimmering shades of blue, Creates a dramatic transition from city street to residential interior. a window-like, all-glass, entry hall leads to an automatic sliding translucent door, qui slowly opens to reveal panoramic views of the city below . "

For more information, visit the website Jensen Architects.


Logo-ML SiteADC

of architecture in newsstands

D'A
 

MAGAZINE pop-up display