frendeites


 


This light installation uses cans used to customize an existing facade. A reflection on the proposed recycling and .PSLAB Piuarch during the last Milan Design Week.


 


RE / DO is an installation made up of 702 recycled white plastic cans assembled to create a light wall 5,5 meters wide and 8 meters high on the facade of the Piuarch studio in Milan.


 


Any contrast, the installation adds to the existing facade and transform architecture, reading and use.


 


RE / DO was conducted by .PSLAB, team of architects, designers, engineers and craftsmen based in Beirut in collaboration with the Milan Piuarch architecture firm.


 



 



 



 



 



 


Photo credits: .PSLAB et Piuarch


 


Source: Plusmood



Logo-ML SiteADC

of architecture in newsstands

D'A
 

MAGAZINE pop-up display

Heart stroke !