frendeites
communities



RE/DO à Milan


This light installation uses cans used to customize an existing facade. A reflection on the proposed recycling and .PSLAB Piuarch during the last Milan Design Week.

RE / DO is an installation consisting of 702 recycled white plastic cans assembled to create a luminous wall of 5,5 meters wide for 8 meters high on the facade of Piuarch studio in Milan.

Any contrast, the installation adds to the existing facade and transform architecture, reading and use.

RE / DO was conducted by .PSLAB, team of architects, designers, engineers and craftsmen based in Beirut in collaboration with the Milan Piuarch architecture firm.

Photo credits: .PSLAB et Piuarch

Source: Plusmood

Post your comment

0
  • No comment on this article.

ADC Awards

ADC-Awards-logo-2017 250-01
The most outstanding architectural achievements elected by the professional community

>> Learn more

MIAWs

miaw white logo ok

An International Award to the best products for architects and layout professionals

>> Learn more

CONTACT US!

5, Saulnier Street - 75009 PARIS

T: + (33) 1 42 61 61 81

F: + (33) 1 42 61 61 82

[Email protected]

www.muuuz.com

about

my account

Mobile version