frendeites
communities



Forest Net de Tezuka Architects

For the children's pavilion at the open-air museum in Hakone, Japan, the Tezuka Architects studio designed a dome made of wood rafters. Between tradition and anticipation.

This construction 350 square meters consists of over 500 tangled rafters. A traditional material, a simple technical implementation for both an original and futuristic architecture.

For more information, visit the website Tezuka Architects and the site Hakone Museum.

Source: Travel with Frank Gehry

Post your comment

0
  • No comment on this article.

ADC Awards

ADC-Awards-logo-2017 250-01
The most outstanding architectural achievements elected by the professional community

>> Learn more

MIAWs

miaw white logo ok

An International Award to the best products for architects and layout professionals

>> Learn more

CONTACT US!

5, Saulnier Street - 75009 PARIS

T: + (33) 1 42 61 61 81

F: + (33) 1 42 61 61 82

[Email protected]

www.muuuz.com

about

my account

Mobile version