frendeites
communities



Hill Hut par Visiondivision



South of Stockholm, the studio Visiondivision made this extension of a family house. An area dedicated to children, and living space game where exterior and interior intertwine.

The nature and enters the building, the reliefs extend it and resonate there. The garden and the pieces form a continuous playing field, the soil rises, reliefs become seated.

Photo credits: Clive Jenkins

To learn more about Visiondivision, visit their site.

Source: designboom

Post your comment

0
  • No comment on this article.

ADC Awards

ADC-Awards-logo-2017 250-01
The most outstanding architectural achievements elected by the professional community

>> Read more

 

MIAWs

miaw white logo ok

An International Award to the best products for architects and layout professionals

>> Read more

 

CONTACT US!

5, Saulnier Street - 75009 PARIS

T: + (33) 1 42 61 61 81

F: + (33) 1 42 61 61 82

[email protected]

www.muuuz.com

about us

my account 

Mobile version