frendeites



In Kalamaria, south of Thessaloniki in Greece, the Mal-Vi Architects agency has fitted out the interior of this ENT clinic. The reception slips into a volume of sculptural wood, the walls are dressed in thin MDF slats, concealing doors and passages in their raised curves.



























On this project, the agency Mal-Vi Architects says:

"Given the fact que le customer Was a newly arrived surgeon in Thessaloniki (Greece), We Were handed the task of Creating a memorable office space, providing good year distant as experience as possible, from the usual picture one associates with a visit to a doctor's studio .

In order to separate the medic's office and exam room from the reception and waiting room space, a flexible partition Was designed. The partition Incorporates the reception desk, as well as the exam room entrance, while icts bulging Deriving from the shape-form of an acoustic wave, is a reference to the practitioner's field of specialty.

The wooden sculptural surfaces Were created using medium-density fiberboards (MDF) Untreated left purposefully so as to Reinforce the value of the simplicity of the materials used in contrast With Their complicated form. The main waiting room's walls are covered with the Hippocratic oath, with ict Reviews some of the MOST significant words standing out in laser-cut acrylic glass. "

Photographs: Giorgos Papadopoulos

For more information, visit the website Mal-Vi Architects.


Logo-ML SiteADC

of architecture in newsstands

D'A
 

MAGAZINE pop-up display

Heart stroke !