frendeites
communities



Bureau Fraai : Amsterdam Urban Loft

The designers of the Dutch studio Fraai Bureau led the dress transformation of a small apartment located in the attic of a building in Amsterdam city center. The project opens and connects spaces with wooden furniture posed tape along the walls of the apartment.

The apartment has first been cleared of all its doors and unnecessary walls. The living space was designed as a single unit and offers light and fluidity throughout the apartment. Bedroom is still nestled inside an alcove enclosed and protected by a new wooden furniture. Designed birch plywood, it deploys a long wall cabinets and shelves and discreetly houses a bathroom. The protuberance thus formed divides the surface of the apartment into two areas, one is dedicated to the kitchen and one in the lounge.

Photos: Wim Hanenberg

For more information, visit the website Fraai Bureau

Post your comment

0
  • what is the floor material ?!

ADC Awards

ADC-Awards-logo-2017 250-01
The most outstanding architectural achievements elected by the professional community

>> Find out more

MIAWs

miaw white logo ok

An International Award to the best products for architects and layout professionals

>> Find out more

CONTACT US!

5, Saulnier Street - 75009 PARIS

T: + (33) 1 42 61 61 81

F: + (33) 1 42 61 61 82

[Email protected]

www.muuuz.com

about

my account

Mobile version