L'agence d'architecture slovène OFIS Architects a réaménagé ce studio de 30 mètres carrés à Ljubljana. Un projet contenu et astucieux, fonctionnel et flexible qui donne une autre dimension à cet espace réduit.

































Sur ce projet, OFIS Architects précise:

"The apartment is a small cell of 30 m2 where the task was to organise a living space for a single male person.

The main living space was to be kept as big as possible. Therefore all the services such as kitchenette, bathroom, bedroom, working surface and cupboards are organised in small cells around this space.

These cells are behind an envelope – sliding doors.

When the cells open they connect with the main space as a continuos space.

The envelope is made of semi transparent Perspex covered with a print of the Forrest. The image is seen in the daylight and creates an opaque solid wall effect.. In the evening the services behind light through the skin of the envelope – create a different ambient of bright light boxes.  "

Pour en savoir plus, visitez le site de OFIS Architects.

Source: Architizer


Logo-ML SiteADC

Book des Lauréats des MIAW

 
 BOOK MIAW INNOVATION 2023 COUV

d'architectures en kiosque

couvdasite
 

Coup de coeur !