frendeites

The PS house, located on the outskirts of Braga, Portugal, benefits from a very close connection with the green exterior. And, thanks to the two white staircases present inside, it is distinguished by a play of contrasts between shadow and light...

Developed on three floors oriented North/North-West, the residence thus benefits from the view of the valley opposite, right next to a small urban agglomeration and a few cultivated fields. 

By following and "crossing" the irregularities offered by the terrain, the spatial progression is in a downward direction and is divided into three spaces: a functional zone, a social zone and a private zone.

A house imagined and designed with the purest respect for the natural environment in which it was developed, in total harmony with its immediate environment...  

 

 

 

 



Logo-ML SiteADC

of architecture in newsstands

D'A
 

MAGAZINE pop-up display

Heart stroke !